En sjømann går i land

Etter 10 år på Gunnar Ree pakker jeg nå sammen rotet mitt og reiser hjem til Østlandet. Fortvil ikke, bedriften har fått tak i en blidspent mann fra Nordland for å fylle mine middels store sko. Han heter Stephan og har solid erfaring fra bransjen. Kort oppsummert er han nok minst like glad i å prate som meg, en bedre selger og alltid veldig stilig på håret. Ta godt vare på han! Selv har jeg ingen spikret plan for fremtiden, jeg vet bare at jeg gjerne vil fortsette å få betalt for å møte mennesker (så om du kjenner noen, som kjenner noen, som trenger en pratmaker på Østlandet må du sende på meg en melding).

Med unntak av i 2020 som har vært et drittår for de aller fleste av oss har jeg hatt mye moro på jobb, takk til dere alle sammen for det. En liten formaning tilslutt: ta for all del godt vare på byen deres, jeg gidder ikke å komme på besøk om det bare er kjedebutikker og tomme lokaler igjen etter denne pandemien.

Stephan (han nye) til venstre, og meg Marius (han gamle) til høyre.